La policia deté dos homes per reaccions desproporcionades envers els agents

Música alta de matinada i molestar altres clients d'un local d'oci nocturn van ser els motius de l'actuació dels agents

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. Toni Solanelles

Dos homes han estat arrestats durant la setmana passada, del 23 al 29 de maig, com a presumptes autors dels delictes contra la funció pública per reaccions desproporcionades envers els agents de policia.

El primer dels fets va tenir lloc a Encamp quan es van sol·licitar la intervenció del cos de policia per música alta en un domicili particular a les 1:45 del matí del dissabte. A l’arribada al lloc dels fets,  els agents identifiquen l’inquilí del pis, un home resident de 40 anys, i en el moment de sancionar-lo per la Llei de Seguretat Pública -excés de soroll- aquest reacciona de forma desproporcionada i injúria als policies.

El mateix dia, el 28 de maig, aquest cop passades les 3:30 del matí, es requereixen els serveis de la policia per una persona -un home resident de 21 anys- està molt alterada i molestant a la resta de clients d’un local d’oci nocturn, havent de ser acompanyat fins a l’exterior. Sobre lloc, s’identifica a l’interessat i en ser qüestionat pels fets, reacciona de manera desproporcionada.

Per tot plegat, tots dos van acabar detinguts per un presumpte delicte contra la funció pública, mentre que en el primer se li afegeix contra l’honor per les injúries dirigides als agents.

Etiquetes

Comentaris

Trending