Mobilització de bombers pel fum generat per un àpat rostit en un restaurant d’Escaldes

Dos camions i una ambulància del cos, dos patrulles de policia i efectius del servei de circulació escaldenc acudeixen a un avís procedent d’un establiment al xamfrà de Carlemany amb Arnaldeta de Caboet que queda en no-res

Mobilització de bombers a l'avinguda Carlemany.
Mobilització de bombers a l'avinguda Carlemany.

Dos camions i una ambulància del cos de bombers, dues patrulles de policia i efectius del servei de circulació d’Escaldes s’han hagut de mobilitzar a 1/4 de 9 del vespre davant una alerta que advertia d’una important fumera procedent d’un establiment de restauració situat al xamfrà de l’avinguda Carlemany amb el passatge Arnaldeta de Caboet de la parròquia escaldenca. Al final, tot plegat ha quedat en no-res.

No és la primera vegada que els bombers han de fer cap al mateix restaurant per importants fumeres que acaben exterioritzant-se generant una forta alarma. De fet, la mobilització dels cossos de seguretat i emergència aquesta tarda ha acabat generant molta expectació. Però segons diverses fonts, l’origen de tot plegat ha sigut un menjar que s’ha cremat a la cuina i a partir de l’extractor i la xemeneia s’ha muntat tot el rebombori.

Però les poques flames que realment hi ha hagut, i que no han passat dels fogons, per dir-ho d’alguna manera, han estat extingides pels propis treballadors de l’establiment. La majoria d’efectius de bombers i policia, al cap de pocs minuts d’arribar a lloc se n’han retirat sense ni tan sols haver d’intervenir.

Comentaris

Trending