S’interposen en una baralla entre els dos integrants d’una parella i acaben rebent

A l’exterior d’un local d’oci nocturn, dos joves discutien acaloradament, i quan el noi anava a colpejar l’ex amb una ampolla, dues amigues van aparèixer i almenys una d’ella va rebre

Els fets van passar a l'exterior d'un local d'oci.
Els fets van passar a l'exterior d'un local d'oci.

Ja fa la dita que dos es barallaven i un tercer va rebre. En aquest cas, una tercera i més lleugerament una quarta. I és que la nit de dimecres, dos joves -d’una trentena d’anys- discutien acaloradament a l’exterior d’un local d’oci nocturn. Es tractava d’un home i una dona que havien estat parella i no havien acabat pas massa bé. La situació va anar pujant de to. De diàleg sense més a baralla dialèctica. Fins que en un moment donat el noi va anar per agredir la seva ex.

Segons les fonts consultades, l’home hauria esgrimit algun tipus d’estri, aparentment una ampolla, amb la qual volia colpejar la seva ex-parella. Ràpidament dues amigues d’aquesta s’haurien interposat en el camí i, com a mínim una d’elles, va acabar rebent. Sortosament, no hi va haver lesions de consideració, però l’home va acabar detingut. La noia agredida es va anar a fer visitar per obtenir el conseqüent informe mèdic.

Com que tot plegat no era de rellevància i la noia no necessitava cures posteriors, n’hi va haver prou amb què el jove detingut passés aquest dijous a disposició judicial i després d’una veloç i lleu condemna per la via ràpida, va recuperar la llibertat.

Comentaris (2)

Trending