La gendarmeria enxampa un Ferrari andorrà circulant a 193 quilòmetres per hora

Els fets van tenir lloc a l’autopista A-20, a uns 30 quilòmetres al nord de Llemotges, i han provocat que al conductor se li retiri el carnet i la immobilització del cotxe

El cotxe interceptat per la gendarmeria francesa.
El cotxe interceptat per la gendarmeria francesa. Gendarmeria de l'Alta Viena

La gendarmeria francesa va interceptar el passat dimarts un vehicle andorrà quan circulava a 193 quilòmetres per hora per l’autopista. El conductor va ser detingut i, després d’un judici ràpid, se li va retirar el permís. A més, també s’ha immobilitzat el cotxe.

Els fets van tenir lloc dimarts a la tarda, a l’autopista A-20. Agents de la gendarmeria de Bessines-sur-Gartempe, una localitat situada a uns 30 quilòmetres al nord de Llemotges, la capital del departament de l’Alta Viena, van detectar el vehicle, un Ferrari amb matrícula andorrana, que circulava a una alta velocitat per la via.

En concret, ho feia a 193 quilòmetres per hora. Els agents van procedir a controlar el conductor, que va ser detingut. A l’home se li ha retirat el permís mentre que el cotxe ha quedat immobilitzat.

Més tard, el conductor del vehicle va haver de comparèixer davant el jutjat penal de Llemotges. Allà va haver de respondre per un delicte contra la seguretat viària, especialment per circular a una velocitat molt per sobre de la permesa en aquest tram de l’autopista.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending