Fora de perill l’adolescent que va patir l’accident d’esquí a Soldeu

Està ingressada en un centre hospitalari barceloní arran del traumatisme crànio-encefàlic que es va fer en picar de cap contra la neu a la pista vermella Torrallardona

L'accident va passar a la pista Torrallardona.
L'accident va passar a la pista Torrallardona. arxiu

L’adolescent de tretze anys que aquest dissabte al migdia va patir un accident d’esquí a la pista vermella de Soldeu Josep Torrallardona roman ingressada en un centre hospitalari barceloní però està fora de perill, segons les fonts consultades. La noia va ser traslladada aquest dissabte a la tarda en helicòpter cap a la capital catalana per ser tractada del traumatisme crànio-encefàlic que va sofrir.

La noia, a alta velocitat i per causes que no han transcendit, va picar de cap contra la neu, que estava força dura segons testimonis presencials. Sortosament, duia col·locat el casc. Amb tot, va perdre el coneixement de seguida i inicialment es va témer el pitjor. Després de les primeres atencions a la pista mateix i al centre mèdic de Soldeu, se la va traslladar en helicòpter fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

L'helicòpter arribant a l'hospital per recollir la ferida i traslladar-la a Barcelona.

Relacionat

Traslladen a Barcelona una adolescent de tretze anys després d’un accident d’esquí greu a Soldeu

Allí se li va intentar reduir i estabilitzar la lesió i intubada se la va enviar cap a Barcelona. Tot i la gravetat de la contusió, s’era optimista ja en el moment que es va decidir el seu trasllat a la capital catalana. Però la naturalesa de la lesió i l’edat de la pacient feia recomanable que fos tractada per un centre de més nivell que l’andorrà. Tot i que amb la deguda prudència, l’evolució és favorable i la menor estaria fora de perill.

Comentaris (1)

Trending