‘Ferrariman’ formalitza la denúncia per l’enfarinada al seu Porsche

L’empresari està molt dolgut per “l’atac” que hauria sofert al vehicle i una pintada apareguda en les immediacions del xalet on viu a Sant Julià

L'enfarinada del Porsche.
L'enfarinada del Porsche. @FERRARIMAN888

La policia li va recomanar que si volia que la seva queixa anés a algun lloc -la queixa relativa a una enfarinada apareguda en un dels seus vehicles la matinada de diumenge i una pintada en les immediacions del xalet de Sant Julià on viu- havia de presentar una denúncia formal. Finalment, l’empresari Xavier Caballol, que ha transcendit amb la denominació posada per l’Altaveu ‘Ferrariman’, ha formalitzat l’acció.

Caballol, que en aquest cas seria ‘Porscheman’ perquè el vehicle afectat és un Cayenne, hauria denunciat el danys soferts i hauria posat per escrit allò que ja va explicar als agents arran del requeriment que va fer diumenge al matí, després de descobrir la malifeta soferta i la pintada defensant els ciclistes per davant de les virolles que l’empresari fa amb el seu Ferrari. A Caballol li va faltar temps per tornar a llançar dards contra els ciclistes, un col·lectiu que no pot veure.

Els policies acudint al requeriment per la bretolada al Porsche.

Relacionat

Intervenció policial per una bretolada contra ‘Ferrariman’

Com ja va esmentar diumenge, ‘Ferrariman’ espera que la policia localitzi els ‘agressors’. Hi ha una gravació d’una càmera d’un veí que hauria captat dues motocicletes, a la 1 de la matinada de dissabte a diumenge, en què aparentment circulaven les dues persones que haurien llançat la farina, i potser algun ou al damunt del Cayenne. Espera que la policia, a la qual havia injuriat, es posi ara al seu costat i resolgui el cas.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending