Estampa una ampolla de vi al cap d’un conegut i li han de posar una quarantena de punts de sutura

Els fets van passar en la terrassa que té al passeig del Riu d’Andorra la Vella una cafeteria amb accés per aquest indret i per l’avinguda Mitjavila

Imatge de la zona on haurien passat els fets.
Imatge de la zona on haurien passat els fets. Toni Solanelles

Els veïns de la zona de l’avinguda Doctor Mitjavila i passeig del Riu d’Andorra la Vella no guanyen per ensurts. Dels robatoris a les esbatusses que, de fet, aquestes darreres, sempre hi han estat. Més o menys. El divendres divendres a la tarda-vespre. De cop i volta, un home de 61 anys accedeix al local i ensurt amb una ampolla de vidre (de vi) que estampa amb un altre suposat client de la granja que estava a l’esmentada terrassa. El tall que li hauria suposat el cop i els efectes del vidre trencat haurien obligat a posar una quarantena de punts de sutura a la víctima.

El motiu de l’agressió, del tot inesperada i molt dura segons algunes fonts, no ha transcendit. Però les diferents fonts consultades han assegurat que de ben segur que era conseqüència d’algunes diferències anteriors i que feia temps que duraven. Els dos homes, residents, serien procedents de la mateixa regió territorial. L’agressor seria habitual de l’establiment en qüestió. I hi va ser durant una bona estona abans de propinar el cop d’ampolla a l’altre.

Aquest segon, no freqüentaria tant la cafeteria. Quan el primer va veure el segon, aparentment, va fer l’acte d’entrar i sortir de la granja per tal d’acudir a buscar l’ampolla i seguidament, sense intercanviar cap mena de paraula, estavellar l’objecte de vidre al cap de la víctima. Succeïts els fets, es va alertar de manera gairebé immediata tant a la policia com als equips d’emergència sanitària. L’agressor va ser detingut immediatament mentre a la víctima se la traslladava a l’hospital.

Segons algunes de les fonts consultades, l’home arrestat hauria passat a disposició judicial al cap d’unes hores de ser apressat i se l’hauria condemnat per la via ràpida a una pena que comportaria ingrés a la presó però, aparentment, en un règim de semi-llibertat. És a dir, que durant un temps estarà obligat a anar a dormir a la presó. De fet, no podrà sortir del centre penitenciari si no és per anar a treballar.

Comentaris (5)

Trending