Dos accidents amb ferits lleus a Santa Coloma

Amb una hora de diferència, la primera col·lisió ha tingut un únic vehicle implicat, mentre que la segona s’ha produït entre tres cotxes

Entrada d'urgències a l'hospital
Entrada d'urgències a l'hospital

A diferents punts de Santa Coloma s’han produït aquesta tarda dos accidents diferents amb una hora de diferencia. Fins als llocs s’han traslladat els serveis d’emergència per haver de traslladar un dels dos ferits que hi ha hagut fins a l’hospital. La primera col·lisió ha tingut un únic vehicle implicat, mentre que la segona s’ha produït entre tres cotxes.

Cap a les 18:00 h, a l’avinguda del Travé un únic vehicle ha patit un accident. Aparentment, hauria picat contra una furgoneta que hi havia estacionada a la carretera, que ha patit danys materials. El conductor del cotxe ha estat traslladat fins a l’hospital per tal de realitzar-li un examen complet, però les ferides serien aparentment lleus.

Una hora després, cap a les 19:00h, a l’avinguda de Salou, han col·lidit tres vehicles, fent efecte en cadena els uns amb els altes. L’accident, més aparatós que greu, ha obligat a tallar un tram, des de la rotonda de les costes en sentit nord. Un dels implicats ha requerit atenció mèdica al lloc, però també les ferides han estat lleus.

Etiquetes

Comentaris

Trending