Dos accidents en poca estona a Príncep Benlloch provoquen dos ferits i compliquen el trànsit

Les víctimes, que no revesteixen gravetat, eren tots dos motoristes, el segon dels quals hauria relliscat per una taca d’oli que els bombers s’han desplaçat per netejar

Cues provocades per un dels dos accidents.
Cues provocades per un dels dos accidents.

Dos accidents de trànsit en una franja de pocs minuts han provocat ferides a dos motoristes. A banda, la necessària intervenció dels cossos d’emergència ha complicat la circulació del trànsit a la zona. En tots dos casos, afortunadament, les lesions revesteixen poca gravetat.

El primer dels sinistres ha tingut lloc cap a les sis de la tarda, prop de la cruïlla entre l’avinguda Príncep Benlloch i la Baixada del Molí. El conductor de la motocicleta hauria caigut sol. Posteriorment, ha estat atès pels bombers i traslladat a l’hospital.

Pocs minuts després, cap a dos quarts de sis, l’altre accident, també amb un motorista ferit, s’ha produït també a Príncep Benlloch. En aquest cas al costat de Clara Rabassa. Tot apunta que la causa hauria estat en aquesta ocasió una taca d’oli que hi havia a la calçada. De fet, els bombers han hagut de desplaçar un camió per poder fer les tasques de neteja de la via.

bombers netejant taca oli
Efectius dels bombers netejant la taca d'oli a Príncep Benlloch.

Comentaris (2)

Trending