Detingut per trencar la tanca d’un aparcament horitzontal privat de la Massana

Els fets haurien succeït aquesta matinada a l’espai d’estacionament de l’antic Tabola, que ha reobert fa pocs dies, i l’arrest s’ha produït hores després, quan entre els agents de circulació i la policia s’ha aconseguit identificar l’infractor

Una imatge d'arxiu de la zona on haurien passat els fets.
Una imatge d'arxiu de la zona on haurien passat els fets. ARXIU

La policia ha detingut aquest migdia un home acusat d’un delicte de danys patrimonials després que entre les gestions del cos d’ordre i, sobretot, a partir de les indagacions dels agents del servei de circulació de la Massana s’hagi pogut arribar a identificar el conductor que aquesta matinada, probablement sota els efectes de l’alcohol, ha trencat la tanca d’un aparcament privat horitzontal de l’esmentada parròquia.

Els fets, fa o no fa, s’haurien produït vers les 3 de la matinada en la zona d’estacionament de l’antic Tabola, un local que fa pocs dies que ha tornat a recuperar l’activitat d’oci nocturn. Per causes que els investigadors hauran de determinar, l’home, amb el vehicle, ha accionat contra el dispositiu de barrera i l’hauria danyat. En el mateix moment no se l’ha pogut detenir.

Però durant el dia, i gràcies a la intervenció que hauria estat decisiva dels agents comunals, i una vegada el responsable de la instal·lació ha interposat la pertinent denúncia, s’ha pogut identificar plenament el responsable dels danys al mecanisme de tancament de l’aparcament i se l’ha detingut atès que el cost de la malifeta s’acostava als mil euros. Tot el que supera als sis-cents euros està tipificat com a delicte.

Comentaris (2)

Trending