Detingut al Pas de la Casa per anar demanant droga pel carrer

La policia també va arrestar un turista que va pegar la dona quan tots dos estaven allotjats en un hotel d’Arinsal

Despatx de la policia al Pas de la Casa.
Despatx de la policia al Pas de la Casa. ARXIU

Com aquell que no vol la cosa, de matinada, al Pas de la Casa, demanava droga a tort i a dret a qui es trobava pel carrer. Aquest diumenge. El comportament d’aquest turista va posar la mosca rere l’orella a d’altres ciutadans que miraven de gaudir de la freda nit de la localitat fronterera i, finalment, hi va haver d’intervenir la policia.

Els agents van constatar com, efectivament, l’home, de 30 anys, demanava a qui s’anava trobant per la via pública, que li facilitessin droga. Davant d’aquesta actitud, els funcionaris van procedir a controlar l’home. A aturar-lo i demanar-li explicacions. Lluny de deposar la seva actitud, va fer cas omís a les ordres policials i va començar a injuriar els funcionaris, que el van acabar detenint.

Aquest arrest es va practicar la matinada de diumenge. Altres agents del cos d’ordre, unes hores abans, en aquest cas poc abans de mitjanit de dissabte a diumenge, van arrestar un altre turista, en aquest cas de 54 anys, per haver donat una forta plantofada a la seva dona. Com que l’agressió va ser tan ‘notable’, des de l’hotel mateix on la parella estava allotjada, a Arinsal, es va alertar la policia.

Una patrulla es va presentar al lloc requerit i automàticament en comprovar les marques que presentava la dona es va detenir l’home per un delicte de violència de gènere. No obstant això, la dona va desestimar presentar una denúncia contra el seu cònjuge, que va ser alliberat durant la jornada d’aquest diumenge després de passar a disposició judicial.

Comentaris (2)

Trending