Detinguda una dona per colpejar els agents de policia

Va reaccionar de manera desproporcionada amb injúries, amenaces, resistència i cops envers la patrulla quan se li va demanar en reiterades ocasions d’allunyar-se del control per motius de seguretat

Façana del despatx central de la policia.
Façana del despatx central de la policia. Toni Solanelles

La policia ha detingut una dona de 33 anys, com a presumpte autora dels delictes contra l’honor, la llibertat, la funció pública i la integritat física i moral. Mentre la patrulla efectuava un control rutinari a un individu a proximitats d’un local d’oci nocturn de la capital, la interessada es va apropar als agents per recriminar el motiu del control.

Acte seguit, se li va demanar en reiterades ocasions d’allunyar-se del control per motius de seguretat, fent cas omís a les indicacions de la patrulla. En veure l’actitud poc col·laborada de la interessada, es va procedir a controlar-la i aquesta va reaccionar de manera desproporcionada amb injúries, amenaces, resistència i cops envers la patrulla interventora.

A les darreres hores, s'ha arrestat un home de 38 anys, per crebantar una ordre de privació del permís de conducció, després de ser controlat mentre la patrulla efectuava una parada de circulació. Finalment, pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, durant el cap de setmana s’han arrestat tres persones. Dos homes de 19 i 35 anys, amb taxes de 0,87 i 1,02 g/l. respectivament i un home de 46 anys, per refusar sotmetre’s a la prova d’alcoholimetria.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending