El detenen per fer soroll en el pis i agredeix un policia

Els fets van passar a Ordino i l'home, en estat d'embriaguesa, va desobeir reiteradament les ordres donades pels agents

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. Altaveu

La policia ha detingut un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública. Els agents van intervenir en un domicili d'Ordino per uns sorolls i cops. L'home de nacionalitat russa, que presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol, va donar una empenta a un d'ells. En el pis hi havia dues persones més també de nacionalitat russa.

La policia va ser requerida per primera vegada a quarts de tres de la matinada a causa dels sorolls i dels cops. Quan es va informar al detingut del motiu de la intervenció, aquest va tenir una actitud força despectiva envers els funcionaris però finalment es va calmar i va entrar en raó Posteriorment, els agents van tornar a ser requerits i van constatar els sorolls des de l'exterior del pis. En el moment de controlar al detingut i informar-li que tindria una sanció per infracció a la  Llei Qualificada de seguretat pública, aquest desobeeix reiteradament les ordres donades pels agents, i dona una empenta a un dels funcionaris policials.

A banda d'aquesta detenció, la policia ha informat en un comunicat que durant la darrera setmana ha tingut lloc la detenció de tres homes per conduir sota els efectes de l'alcohol.
 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending