Clam dels veïns de Fiter i Rossell després de la caiguda d’una dona pel mal estat de la voravia

La víctima ha relliscat per culpa de la pluja i del ferm irregular de la vorera, un fet del qual fa temps que molts vianants habituals de la zona alerten

Efectius del SUM atenen la dona caiguda.
Efectius del SUM atenen la dona caiguda.

Fa temps que alguns veïns de l’avinguda Fiter i Rosell d’Escaldes-Engordany alerten del perill que comporta el mal estat d’alguns trams de voravia. Aquesta situació és encara més perillosa en dies de pluja, com aquest dimarts. I això ha acabat provocant la caiguda d’una dona que ha hagut de ser portada a l’hospital de Meritxell.

Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la tarda. La dona caminava pel carrer quan, per culpa d’una barreja entre l’estat de la vorera i la pluja, ha acabat relliscant. El cop contra el terra ha estat dur. Ràpidament, altres vianants han avisat als serveis d’emergència.

Cap al lloc els fets s’han desplaçat efectius del SUM. Aquests han atès la dona del cop, principalment d’un fort dolor a l’espatlla. Posteriorment, ha estat traslladada al servei d’urgències de l’hospital.

WhatsApp Image 2021 08 31 at 18 opt

L’incident ha fet vesar el got de la paciència dels veïns, que lamenten que fa temps que avisen del risc que comporten les actuals voravies. De fet, alguns posen en relleu que, en segons quin tram, és gairebé més segur baixar a la calçada que no caminar per la vorera. Per això, posen en relleu que cal alguna actuació urgent per millorar l’estat del paviment, sobretot pensant en dies, com aquest dimarts, en els quals les circumstàncies climatològiques no són les més favorables.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending