L’assortit de droga l’amagava dins els calçotets

El darrer empresonat per un delicte contra la salut pública portava una bossa entre els genitals amb 50 pastilles d’èxtasis, 11 ‘tripis’ d’LSD, 5,8 grams de cocaïna, 16 pastilles de 2CB, 21,7 grams d’amfetamina, 1,3 grams de metamfetamina i 4,4 grams de ketamina

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

El temporer formalment no resident que està empresonat des de divendres a la nit duia l’assortit de droga que portava per a una festa amagada als calçotets. Quan la policia, dijous, va parar el vehicle amb què viatjava juntament amb tres companys més, l’home que acabaria detingut, de 27 anys, es va posar molt nerviós. I això va disparar totes les alarmes dels agents que estaven a la frontera. El variat d’estupefaent que el jove, d’origen argentí, duia entre els genitals era d’allò més remarcable.

En efecte, segons que ha fet públic aquest dilluns la policia, veient el nerviosisme amb què es mostrava el jove, els agents van procedir a fer un escorcoll amb un dels gossos especialitzats en la recerca d’estupefaent. I el ca va fer un marcatge indubtable i accentuat a la zona dels genitals del jove, que aparentment venia uns dies a esquiar al Principat. I dins els calçotets el jove hi duia una bossa de plàstic que contenia 50 pastilles d’èxtasis, 11 ‘tripis’ d’LSD, 5,8 grams de cocaïna, 16 pastilles de 2CB (fenetilamines psicodèliques), 21,7 grams d’amfetamina, 1,3 grams de metamfetamina i 4,4 grams de ketamina.

Una imatge recent del centre penitenciari.

Relacionat

Empresonat un temporer enxampat amb un ‘assortit de droga’ que duia per a una festa

L’assortit era d’allò més variat i destacat. Va ser immediatament detingut. Les fonts consultades, tal i com ja va avançar dissabte l’Altaveu, estan segures que hi havia qui esperava tant producte. En principi, segons les indagacions que s’han fet, la droga anava destinada a una festa. El que no estaria del tot clar és si el jove que introduïa la droga també n’era un dels participants, de la celebració, o si simplement es tractava del subministrador. Del ‘camell’.

El que és clar és que detingut dijous a 3/4 de 6 de la tarda, poc abans de les 24 posteriors l’home va ser posat a disposició judicial. I abans de la mitjanit de divendres a dissabte va acabar ingressant al centre penitenciari. El batlle de guàrdia el va processar per un delicte major d’introducció de droga i el va enviar a la presó de manera preventiva mentre la investigació continua oberta. S’ha de mirar la destinació final que tenia l’assortit d’estupefaent. L’ara empresonat va assegurar no tenir cap relació amb Andorra.

Comentaris

Trending