Reoberta al trànsit la carretera d'Anyós després d'un accident que ha col·lapsat la vall del Nord

Travessar la parròquia massanenca aquest dijous ha estat més complicat del que sol ser ja habitual a causa del sinistre que ha mobilitzat els equips d'emergència

Retencions aquest dijous al matí al creuer de la Massana.
Retencions aquest dijous al matí al creuer de la Massana.

Un accident entre dos cotxes a l’Aldosa de la Massana ha col·lapsat la xarxa viària de la vall del nord, especialment en sentit sud. En hora punta matinal, creuar el nucli urbà massanenc ja sol ser una odissea. Aquest dijous al matí en afegir-s’hi el sinistre en què han treballat els equips d’emergència, la situació s’ha complicat encara més.

L'accident ha obligat a tallar la carretera d'Anyós mentre s'han retirat els dos vehicles accidentats i s'ha netejat la calçada. Abans de les deu ja s'ha pogut obrir només un carril i s'ha fet trànsit alternatiu i que el col·lapse s'anés reduint. A les deu ja ha quedat oberta la carretera en els dos sentits de circulació. 

El sinistre, amb dues dones ferides, ha coincidit també amb el tall a la carretera de Sispony, per poder instal·lar la xarxa elèctrica, en el tram on s’estan fent les obres d’eixample.

 

Comentaris (6)

Trending