Suspesa l’edició d’aquest any del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell

La Unió de Botiguers (Ubsu) ha iniciat aquest dilluns la campanya 'El Comerç de la Seu és la pera!'

L'edició de l'any passat.
L'edició de l'any passat. Ajuntament de la Seu d'Urgell

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha decidit anul·lar definitivament l’edició d’aquest any del Mercat Medieval dels Canonges. Segons informa la corporació en un comunicat, el motiu de l’anul·lació és la impossibilitat de poder complir amb la normativa de seguretat per a celebrar aquest tipus d’esdeveniments, ja que el carrer dels Canonges no permet oferir la suficient distància de seguretat entre parades ni entre visitants.

Un altre segon motiu que ha fet anul·lar la dinovena edició  és no poder traslladar-lo en un altre espai de la Seu d’Urgell. Al no poder-se celebrar al carrer dels Canonges, situat en ple centre històric de la ciutat, perd tota la seva contextualització i personalitat. Recordem que aquest esdeveniment comercial i lúdic, que estava previst celebrar-se els dies 6 i 7 de juny, a l’iniciar-se la crisi sanitària de la Covid-19 es va ajornar per al cap de setmana del 8 i 9 d’agost. Però finalment ha quedat anul·lat fins l’any vinent.

Per altra banda, la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (Ubsu) ha iniciat aquest dilluns la campanya 'El Comerç de la Seu és la pera!', amb el qual volen consolidar la reactivació del sector a la ciutat i reivindicar la necessitat d'apostar pel comerç de proximitat, integrat a la trama urbana. La iniciativa també vol servir per agrair als clients la seva fidelitat. Per això, per cada compra que es faci aquesta setmana en establiments associats a l'UBSU, els usuaris rebran de regal una pera, que podran recollir en tres de les botigues de fruita i queviures adherides a l'entitat i que venen habitualment aquest aliment.

    Etiquetes

    Comentaris

    Trending