Rosa Galobardes exposa en veu alta i en forma de llibre el seu procés de dol

Unes 140 persones assisteixen a la presentació de ‘Sempre junts’, les ‘memòries’ de la impulsora de l’associació Marc G. G. que narren en primera persona l’afronta de la pèrdua d’un fill

La presentació es va fer al vestíbul del Prat del Roure.
La presentació es va fer al vestíbul del Prat del Roure.

‘Sempre junts’, en català i en castellà, ja és a les llibreries del país. Editat per Mescland, el llibre de Rosa Galobardes que narra en primera persona el procés que ha fet per poder afrontar la pèrdua, ara fa onze anys, d’un dels seus fills, serveix com a llibre d’ajuda o autoajuda per aquelles persones que malauradament hagin hagut de passar per una experiència traumàtica similar. O per conèixer més de prop les emocions d’una de les fundadores (l’altre és el seu marit) de l’Associació Marc G. G. d’acompanyament en el dol.

Unes 140 persones van acudir aquest dimecres a la tarda al Prat del Roure per escoltar les vivències, la immensa majoria escrites negre sobre blanc, de Rosa Galobardes. A l’autora del llibre i narradora de l’experiència traumàtica d’haver de superar -o intentar-ho almenys- la mort del fill, la van acompanyar en la presentació la comunicadora Noemí Rodríguez i el psiquiatre Jordi Domingo, que va fer interessants aportacions i precisions. Domingo va crear i dirigir el servei de psiquiatria de l’Hospital General de CAtalunya i avui, expert en acompanyament a la mort, presideix la Fundació Nepp.

Etiquetes

Comentaris

Trending