Proposta per guardar un minut de silenci des del balcó aquest dilluns a les 8 de la tarda

Coincidint amb la primera jornada de dol nacional, una ciutadana massanenca promou una iniciativa en memòria dels difunts per la Covid-19

El crespó amb la bandera andorrana que s'està fent circular.
El crespó amb la bandera andorrana que s'està fent circular.

Canviar els aplaudiments en suport als sanitaris per un minut de silenci en record de les víctimes hagudes al Principat per culpa del coronavirus. Això és el que proposa, justament, una sanitària, la veïna de la Massana Assumpta Casanovas. La iniciativa es proposa fer-la aquest dilluns a les 8 de la tarda. I es demana que els ciutadans surtin als balcons o a les terrasses per mostrar el seu record i homenatge a les víctimes de la Covid-19.

La data triada coincideix amb la primera jornada de dol nacional. Des d’aquesta mitjanit vinent i fins a les 24 hores de dimecres, el Principat viu tres dies de dol nacional en memòria dels traspassats arran de la pandèmia. Així ho va decretar divendres el Govern. Respecte de la proposta de Casanovas, publicitada a través de les xarxes socials, altres ciutadans ja se n’han fet ressò i s’hi han adherit. En certa manera també el comú de la Massana, a través dels seus canals de comunicació, també hi fa costat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending