Problemes de recepció de les emissores del grup RNE

Les filtracions d’aigua en les instal·lacions de Pic de Carroi també van obligar Andorra Telecom a fer una intervenció per ‘salvar’ les emissions d’RNA i dues cadenes franceses

El logo del grup emissor.
El logo del grup emissor.

Els tècnics d’Andorra Telecom estan acabant de treballar amb operaris espanyols per tal de restablir la normal recepció al Principat de les emissions de totes les cadenes del grup Ràdio Nacional d’Espanya (RNE). No són les úniques emissores que les darreres setmanes han tingut problemes per poder ser degudament escoltades.

Un temporal que hi va haver fa tres setmanes, segons fonts d’Andorra Telecom, va comportar que hi hagués una filtració d’aigua a les instal·lacions del Pic de Carroi que van afectar les emissions en el cas de Ràdio Nacional d’Andorra (RNA) i de dues emissores franceses (com Inter France). Aquesta situació va quedar resolta a mitjan setmana passada.

Aquesta situació, però, va enllaçar amb un canvi de satèl·lit d’emissions per part del grup RNE, que va comportar que les emissions de totes les ràdios d’aquesta corporació no es rebessin adequadament. De fet, que es deixessin de rebre. Tècnics d’Andorra Telecom i d’altres en representació d’RNE han estat treballant per resoldre la incidència.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending