La policia celebra la seva patrona a les xarxes

La pandèmia de la Covid-19 ha impedit que es fessin els actes habituals com la missa o la cerimònia d'honor a la bandera

https://www.youtube.com/embed/anmWemaLQi0

El Cos de Policia celebra aquest diumenge la festivitat de la seva patrona, Maria Auxiliadora. La situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha impedit que es fessin els actes habituals en un dia com aquest. No obstant, la festa s'esta vivint a les xarxes socials. La policia ha publicat un vídeo a Twitter.

El vídeo que s'havia de projectar durant l'acte central és un resum de les diverses tasques que efectuen les forçes de seguretat. La festivitat de la patrona se celebra des del maig del 1986 quan amb l'aprovació del Copríncep Episcopal, Joan Martí Alanis, el Cos de Policia es va emparar sota el patrocini de 'La Benaurada Verge Maria', amb el títol d''Auxili dels Cristians'.

Normalment, es fa la tradicional missa a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella, la cerimònia d'honor a la bandera i la presentació de la nova promoció. Durant l'acte s'homenatja els agents que compleixen 15, 20 i 30 anys de servei i als que s'han jubilat durant aquest any, i hi ha els discursos del cap de Govern, el ministre de Justícia i Interior i el director general de la policia. Aquest any s'han creat nou places noves, de les quals dues van destinades a l'àrea d'estupefaents.

 

 

 

.

Etiquetes

Comentaris

Trending