Ple de gom a gom per conèixer les claus per afrontar la mort d’un ésser estimat

La sala d’actes del comú d’Escaldes s’omple per escoltar els ‘consells’ de l’expert mèdic en emergències Juan José López Martínez

Una imatge de la platea de la sala d'actes.
Una imatge de la platea de la sala d'actes.

La sala d’actes del comú d’Escaldes s’ha omplert aquesta tarda de gom a gom per escoltar els ‘consells’, per dir-ho d’alguna forma, del metge especialista en emergències i catàstrofes Juan José López Martínez en relació amb com cal afrontar la mort. Com cal digerir la pèrdua d’un ésser estimat. Més de dues-centes persones no han deixat ni un lloc lliure a la sala.

López té la formació i l’experiència científica, però també té un caràcter místic, espiritualista en relació amb la mort. I només el títol de la seva xerrada és tota una declaració d’intencions: ‘La mort existeix, però no és el final’, és la proclama de l’expert que feia temps que l’Associació Marc G. G., organitzadora de l’acte, volia portar al Principat. El fet que el murcià tingués concertades altres conferències a Catalunya han fet possible la xerrada.

Juan José López Martínez conferència Escaldes Associació Marc G. G.
Juan José López Martínez en plena xerrada.

Els assistents han escoltat amb molt interès i atenció les explicacions d’un Juanjo López, autor de diversos llibres, que considera que amb treball intimista, interior, es pot assumir de manera menys agressiva la desaparició d’una persona estimada i, en certa manera, s’hi pot trobar alguna mena de connexió espiritual.

Etiquetes

Comentaris

Trending