Ocupació ofereix un 77% més de llocs de treball

L'augment es deu a l'obertura de les quotes d'hivern i la majoria són del sector serveis i restauració

Un empleat d'un establiment de restauració preparant una cervesa.
Un empleat d'un establiment de restauració preparant una cervesa. ARXIU

El nombre total de llocs de treball oferts a final de mes és de 2.314 (1.307 el mes anterior), equivalent a una variació mensual del +77% i una variació del +32,6% respecte a l'octubre de l'any 2021 (1.745 ofertes de treball). Aquest augment de llocs de treball es deu a l’obertura de les quotes d’hivern. En aquest sentit hi ha 765 llocs de treball de serveis, restauració, protecció i venedors, perfils adequats per temporers.

Segons les dades del departament d'Estadística, el nombre global de demandants en recerca a final de mes és de 451 persones, amb una variació respecte al mes anterior del +10,5% (408 persones), i un -23,8% inferior al mateix mes de l’any anterior (592 persones). El nombre de demandants en millora a final de mes és de 300 (315 el mes anterior), fet que representa una variació mensual del -4,8% i una variació del -42,5% respecte a l'octubre de l'any 2021 (522 persones).

Pel que fa al nombre de emandants de serveis a final de mes és de 69. D’aquests, tres són demandants en situació de baixa mèdica superior a sis mesos i 66 són demandants de serveis en situació d’ocupació. La variació respecte al mes anterior és d’un +1,5% per als demandants de serveis en situació d’ocupació i nul·la per als demandants de serveis en situació de baixa mèdica superior a sis mesos.

Aquest mes s’han fet 14 contractacions mitjançant el Servei d’Ocupació i 11 mitjançant els programes de treball temporal. Del total de persones inscrites al Servei d’Ocupació, n’hi ha 61 que van trobar feina pels seus propis mitjans.

Documents

Etiquetes

Comentaris

Trending