Missa de Sant Sebastià en petit comitè

És l’únic acte que s’ha pogut portar a terme a Ordino i Sant Julià de Lòria, que són les parròquies que el celebren habitualment

La missa de Sant Sebastià a Ansalonga, oficiada per mossèn Ramon Sàrries.
La missa de Sant Sebastià a Ansalonga, oficiada per mossèn Ramon Sàrries. Comú d'Ordino

La festivitat de Sant Sebastià ha arribat aquest any en una situació força complicada. Únicament Sant Julià de Lòria i Ordino han celebrat les tradicionals misses, però s’han fet amb poca afluència, en ‘petit comitè’. La Covid-19 ha fet que molts dels actes que es tenien previstos s’haguessin de cancel·lar i que l’aforament també hagi sigut limitat, per adherir-se a les mesures sanitàries imposades.

A Ordino la missa tradicional ha estat oficiada pel mossèn Ramon Sàrries, i han acudit els cònsols de la parròquia. En compliment de les mesures sanitàries s’ha celebrat a l’exterior de l’església d’Ansalonga. Hi ha assistit una quinzena de veïns per celebrar la diada del copatró del poble.

A Sant Julià de Lòria les restriccions sanitàries han impedit, per segon any consecutiu, la celebració de l’escudella a la plaça de la Germandat. Tampoc s’ha realitzat l’assemblea de la Germandat de Sant Sebastià. Únicament s’ha fet la tradicional missa oficiada per mossèn Pepe Chisvert.

Comentaris

Trending