Homenatge amb esquís al jove mort en accident a Peramola

Unes dues-centes persones, entre les que han fet la baixada des del Pic del Cubil fins al Coll de la Botella i les que esperaven a l’arribada, han participat en el sentit record a Arnau Castellón Guilemany

Algunes de les persones que s'han aplegat al Pic del Cubil.
Algunes de les persones que s'han aplegat al Pic del Cubil. J. C.

Unes dues-centes persones, entre els que han fet la baixada des del Pic del Cubil fins al Coll de la Botella i les que esperaven a l’arribada, han participat aquest migdia en l’homenatge amb esquís que s’ha dut a terme a Pal al jove que en les darreres hores del primer dia d’aquest 2022 va perdre la vida arran d’un accident de trànsit a la C-14, al terme municipal de Peramola. Igual com ja va ser aquest dijous la missa funeral de comiat a Arnau Castellón Guilemany, de 22 anys, l’emoció i el record al jove han estat molt presents també avui damunt la neu.

Castellón, a banda de seguir les tradicions gegantera o fallaire tan arrelades en els seus pares, també era un amant de la muntanya i de l’esquí. De fet, havia competit durant molt temps damunt els esquís obtenint resultats notables en les seves respectives categories. D’aquí que se li hagi volgut fer aquest homenatge, obert a totes aquelles persones que el coneixien i que van rebre els darrers dies una mena d’invitació exprés.

Si aquest migdia han estat unes dues-centes les persones que han retut tribut a Arnau Castellón a Pal, unes quantes desenes més, potser algun centenar més, es va aplegar aquest dijous a l’església de Sant Julià i Sant Germà de Sant Julià de Lòria on es va celebrar la missa funeral en record al jove finat. El fèretre amb les restes mortals del noi van ser incinerades fa uns dies a Lleida, on va ser traslladat després de sofrir el malaurat accident de circulació.

Comentaris (15)

Trending