Govern titlla “d’electoralista” la sortida del PS de la taula sobre l’avortament

El ministre portaveu en funcions, César Marquina, assegura que durant aquest temps s'ha avançat de manera pausada i tranquil·la per tal d'assolir els objectius

El ministre portaveu en funcions, César Marquina
El ministre portaveu en funcions, César Marquina SFGA/JAViladot

El ministre portaveu en funcions, César Marquina, s’ha referit a la marxa del Partit Socialdemòcrata de la taula de treball sobre l’avortament, un any després de la seva creació. Ho considera “un gest electoralista o teatral” i assegura que la situació no ha canviat des del seu abandó.

A diferència del que va dir la consellera general socialdemòcrata, Judith Salazar, en roda de premsa, el ministre portaveu en funcions ha assegurat que en la taula de treball “s’ha continuat avançant en l’àmbit de despenalització de l’avortament de forma tranquil·la, pausada i amb precaució”.

La sortida del PS considera que va ser per raons “electoralistes o teatrals” i ha reiterat que “cal treballar amb tota la precaució perquè no afecti el nostre model institucional i es puguin assolir els objectius”. Cal tenir en compte que des del Partit Socialdemòcrata es va deixar clar que durant tot aquest temps no s’havia avançat res i, per aquest motiu, decidien abandonar.

Judith Salazar i Maria Nazzaro

Relacionat

El PS marxa de la taula de treball de l’avortament perquè “no s’ha avançat res”

D’altra banda, sobre la denúncia que el Govern va fer per la intervenció davant la CEDAW de la presidenta d’Stop Violències, Vanessa Mendoza Cortés, Marquina ha dit que “en el seu moment vam fer el que havíem de fer i ara mateix no hi ha cap voluntat de fer cap nou gest”.

Etiquetes

Comentaris

Trending