Govern retira de pressa i corrent la promoció de les noves mesures sobre habitatge

La publicitació a través de les xarxes socials d’un seguit de condicions que encara no estan aprovades pel Consell General havien comportat certa tibantor

Una captura de pantalla de l'audiovisual publicitari.
Una captura de pantalla de l'audiovisual publicitari.

Govern ha retirat a corre-cuita els anuncis que, almenys des d’aquest dimecres, publicitaven a través de les xarxes socials les mesures relatives a l’habitatge -com ara, els topalls en l’increment dels preus de lloguer i les condicions en què aquest augment es pot dur a terme- que encara no ha aprovat el Consell General. De fet, s’haurien d’aprovar durant la jornada de tarda de la sessió plenària que se celebra aquest dijous.

Justament, el fet que s’estiguessin anunciant unes mesures que encara no són efectives i que es dirigís els interessats en obtenir més informació a l’Institut nacional de l’Habitatge, que formalment tampoc no té les indicacions corresponents, havia causat un important malestar entre empresaris, col·lectius socials i també en l’arena política, que veuen com l’executiu “governa a cop de piulada” i, alhora, obvia les atribucions institucionals de cada poder.

Captura de pantalla de l'anunci.

Relacionat

Governar a cop de piulada

La publicitació a tot drap de les mesures arribava després d’una severa i dura -però argumentada- crítica llançada pel raonador del ciutadà, Marc Vila. El Govern defensa, en contra del parer de molta part de la ciutadania, que ha fet molt en matèria d’habitatge. “Fa temps que estan en precampanya, però això ja era passar-se”, han argumentat algunes de les fonts molestes per l’acció governamental.

Comentaris (3)

Trending