El Govern destina 34.560 euros més a la compra de mascaretes

La contractació, a l'empresa Els Vuit Dracs d'Encamp, s'ha fet en la modalitat d'emergència

La mascareta KN-95 és la més recomanada contra la Covid-19.
La mascareta KN-95 és la més recomanada contra la Covid-19. Altaveu

El Govern ha destinat 34.560 euros a la compra de mascaretes  KN-95 de protecció contra la Covid-19. Aquesta compra s'afegeix a altres també de material sanitari que s'han dut a terme en les darreres setmanes amb l'objectiu de frenar l'expansió de la pandèmia a Andorra. La forma d'adjudicació s'ha per contractació directa en la modalitat d'emergència. La KN-95 és la mascareta més recomanable per la protecció contra la Covid-19.

 

 

L'adjudicatari és l'empresa Els Vuit Dracs, SLU ubicada a Vila (Encamp) i que té les seves activitats principals en el comerç a l’engròs de flors i plantes, de productes alimentaris congelats i de productes tèxtils. El mes d'abril es van abonar a la mateixa empresa 160.564 euros  e material de protecció. Totes les adjudicacions es publiquen al BOPA.

Així la setmana passada,  el ministeri de Salut va destinar 315.715 euros per l'adquisició de mascaretes quirúrgiques, guants de protecció i polaines, les quals ha adquirit a l'empresa The Lucky Company SLU. A més, les despeses de la reubicació de residents dels centres sociosanitaris a l'hotel Fènix, des les quals se'n fa càrrec el ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, van ascendir a 45.261 euros. Les dues adjudicacions s'han realitzat en la modalitat de contractació d'emergència i directa. 
 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending