Govern i comuns entreguen un xec de 2.770 euros a la Federació de la Gent Gran

Es tracta de la recaptació de la segona Campanya Nacional de promoció de l’activitat física que es va dur a terme el passat octubre

Entrega del xec a la Federació de la gent gran.
Entrega del xec a la Federació de la gent gran. SFGA

La Federació de la Gent Gran ha rebut aquest divendres un xec amb un total de 2.770 euros de part del Govern i dels set comuns. Es tracta de la recaptació fruit de la celebració de la segona Campanya Nacional de promoció de l’activitat física que es va dur a terme el passat mes d’octubre.

Les encarregades han estat la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la cònsol menor d’Ordino i representant del comuns, Eva Choy. El xec l’han rebut el president de la Federació Fèlix Zapatero i la presidenta de l’associació de la gent gran d’Ordino, Lurdes Riba.

El xec que s’ha entregat aquest divendres correspon amb una recaptació total de 2.770 euros, fruit de la donació solidària d’1 euro per poder-se inscriure a la cursa i aconseguir una samarreta i mocador commemoratius. Els diners s’han destinat a la Federació amb motiu  de la celebració del dia de la gent gran que va coincidir amb la celebració de la campanya.

“Contents i satisfets del resultat de la iniciativa que enguany s’ha consolidat amb la segona edició que permet difondre hàbits saludables i de promoció de l’activitat física entre la població i vincular-ho amb una activitat solidària”, ha ressaltat la ministra Riva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending