El Govern abona 21.387 euros per l'allotjament dels padrins a l'hotel Cèntric

S'han pagat 78.039 euros pel servei addicional de transport intercontinental urgent de material mèdic, de protecció i de detecció ràpida contra la Covid-19

Trasllat de padrins de Salita per part de dos tècnics de la Creu Roja
Trasllat de padrins de Salita per part de dos tècnics de la Creu Roja Altaveu

El Govern ha abonat 21.387 euros per les despeses del cost de l'allotjament del padrins instal·lats a l'hotel Cèntric. L'establiment acull 17 dels 94 interns de la residència Salita d'Escaldes-Engordany.  Els padrins estan allotjats, des del 23 de març, per evitar la propagació de la pandèmia de la Covid-19.

El Govern també ha abonat 78.039 euros pel servei addicional de transport intercontinental urgent de material mèdic, de protecció i de detecció ràpida contra la Covid-19, segons publica el BOPA que recull l'acord del consell de ministres del 6 de maig. La despesa s'ha pagat a l'empresa DSV Air&Sea SAU que ha estat l'encarregada de portar els tests d'anticossos que s'estan utilitzant per fer el cribratge massiu a tota la població que iniciarà la segona volta.

Aquest dimarts, els professionals de la salut van reiniciar aquest dimarts els tests d'anticossos. Van ser els primers en sotmetre's a les proves d'immunitat i, per tant, també han estat els primers en començar la segona fase. De fet, ja s'havia explicat que entre analítica i analítica havien de passar catorze dies, dues setmanes exactes. Els tests es realitzen a la planta -3 de l'hospital.

Comentaris

Trending