Les escoles bressol de Canillo i Ordino obren aquest dimarts

La canillenca donarà servei a vuit famílies que l'han sol·licitat fins al moment

La primera escola bressol que s'ha posat en marxa ha estat a Andorra la Vella.
La primera escola bressol que s'ha posat en marxa ha estat a Andorra la Vella. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Les escoles bressol de Canillo i d'Ordino reobren les seves instal·lacions aquest dimarts segons ha informat el Govern en la roda de premsa amb les dades sobre la pandèmia de la Covid-19. Aquest dilluns ja ha obert les seves portes l'escola bressol Conxita Mora d'Andorra la Vella.

L’escola bressol de Canillo donarà servei a vuit famílies que l’han sol·licitat fins al moment, segona ha informat el comú en un comunicat. S’han habilitat dues aules on hi haurà quatre infants per aula amb una educadora, i hi haurà una educadora de reforç per assegurar el bon funcionament. La reobertura de l’escola bressol ha suposat un esforç organitzatiu important ja que una part del personal són voluntaris al dispositiu dels tests massius de Canillo. El comú també ha anunciat que a partir de juny està previst obrir més aules i que tot el personal seguirà les recomanacions establertes per Govern.

La resta d'escoles bressol encara no han decidit la data però ja han dit que obriran la setmana vinent les d'Encamp i del Pas de la Casa, segons va informar el comú encampadà.

Comentaris

Trending