Enxampats i multats quatre cotxes fent curses al pla de la Caubella

La policia intervé a requeriment ciutadà en una zona, la del Pal, on la presència de vehicles de notable potència solen fer competicions entre ells

Dos dels cotxes que participen en curses (i que no són necessàriament dels sancionats aquest dimarts) al pla de la Caubella.
Dos dels cotxes que participen en curses (i que no són necessàriament dels sancionats aquest dimarts) al pla de la Caubella.

Tres-cents euros de multa i retirada durant un mes del permís de conduir. Aquesta és la sanció que la policia ha imposat als conductors dels quatre cotxes que va enxampar aquest dimarts a la tarda al pla de la Caubella, a Pal, mentre feien una competició entre ells. La zona de Pal és malauradament un punt habitual on joves amb cotxes de notable potència hi solen fer curses tot sovint. La policia hi fa controls amb certa habitualitat.

En aquesta ocasió, dues dotacions policials, una d’atestats i una altra de seguretat ciutadana, es van desplaçar fins al lloc a requeriment d’un ciutadà. De fet, diversos veïns de la zona han assegurat que estan farts de veure passar els vehicles a tot drap, fent competició entre ells i posant a vegades en perill ja no la seva pròpia integritat sinó la d’altres persones que poden circular per la carretera ja no amb un altre vehicle, sovint en bicicleta. Això sense tenir en compte l’impacte i contaminació acústica que causen.

En aquesta ocasió, i davant l’avís donat pel ciutadà, els agents es van activar i es van plantar al pla de la Caubella conscients que tindrien temps de poder-los enxampar. I així va ser. Els agents van donar l’alto als conductors, els van identificar i els van imposar les multes: els tres-cents euros i la retirada del permís de conduir durant un mes. La policia es manté amatent a diversos punts del país perquè hi són habituals les competicions, les curses a alta velocitat entre conductors joves, com va ser el cas.

Les fonts consultades han deixat clar que cap dels sancionats són ‘youtubers’, que és un col·lectiu que disposa de cotxes d’alta gama i potència però com més va més mira de passar desapercebut públicament més enllà de rodar el material que necessita per dur a terme la seva activitat professional.

 

NOTA: Les imatges que il·lustren aquest article no corresponen necessàriament a cap dels vehicles sancionats aquest dimarts, però sí que participen en curses ‘il·legals’ i que els mateixos conductors difonen a les xarxes socials.

Etiquetes

Comentaris (21)

Trending