Carine Montaner afirma que hi ha temporers al Pas que dormen a edificis en construcció

La parlamentària laurediana demana a Govern via pregunta escrita què pensa fer davant la situació “inèdita” d’una allau d’argentins “en situació precària” que busquen feina

Carine Montaner.
Carine Montaner. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

L’oposició continua collant Govern davant la manca de respostes, per ara, a la situació generada per l’arribada de temporers. Si des del PS s’ha demanat la compareixença al Consell General del ministre d’Interior, Josep Maria Rossell, i el de Presidència, Economia i Empreses, Jordi Gallardo, ara és la parlamentària no adscrita, Carine Montaner, qui demana explicacions. Ho fa a través d’una pregunta escrita en la qual arriba a assegurar que al Pas de la Casa hi ha persones que han de dormir a edificis en construcció.

En l’escrit, la consellera general laurediana posa en relleu “les queixes relatives al col·lapse actual dels autobusos degut a l’arribada massiva de molts argentins en situació precària”. Alerta a més que estan en “recerca de feina deixant desesperadament currículum a les portes dels locals comercials  entrant als restaurants a plena hora punta quan els clients estan dinant o sopant”.

La consellera general arriba fins i tot a assegurar, citant “testimoniatges d’empresaris del Pas de la Casa” que alguna d’aquestes persones sense allotjament “ocupen edificis en construcció per dormir a la nit”. Per això, demana a Govern “què pensa fer per fer front a aquesta situació inèdita a Andorra”.

Comentaris (9)

Trending