Andorra Telecom alerta la setmana que ve el mòbil i la televisió poden fallar al centre del país

La companyia farà uns treballs de manteniment a la xarxa de dilluns a divendres i en les hores de màxima activitat -de 8 del matí a 2/4 de 5 de la tarda- i avisa que hi poden haver interrupcions en el servei

Ha augmentat considerablement el tràfic en telefonia mòbil.
Ha augmentat considerablement el tràfic en telefonia mòbil. ARXIU

De dilluns a divendres i en horari de màxima activitat. La setmana que ve, el telèfon mòbil i la televisió poden fallar. Andorra Telecom du a terme treballs de manteniment i millora de les xarxes a Santa Coloma, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp, i els dos serveis esmentats poden sofrir interrupcions de diversos minuts. Du i cru. A més, com que els treballs es fan a l’exterior, la durada de les possibles incidències -també dels treballs, suposadament- es poden allargar en cas de mal temps.

La companyia assegura que passats els dies indicats, el servei funcionarà amb normalitat. Però no així en l’interval indicat. I és que Andorra Telecom informa que des del proper dilluns, 9 de novembre, i fins al divendres 13, “estarem fent treballs de millora entre les 8 h i les 16.30 hores.” Durant aquest període, “el servei de televisió TDT i el servei de telefonia mòbil poden patir alguna interrupció de manera puntual, durant uns minuts”.

Comentaris (4)

Trending