Andorra Telecom alerta la setmana que ve el mòbil i la televisió poden fallar al centre del país

La companyia farà uns treballs de manteniment a la xarxa de dilluns a divendres i en les hores de màxima activitat -de 8 del matí a 2/4 de 5 de la tarda- i avisa que hi poden haver interrupcions en el servei

Les trucades convencionals perden pes en benefici de les noves tecnologies.
Les trucades convencionals perden pes en benefici de les noves tecnologies. ARXIU

De dilluns a divendres i en horari de màxima activitat. La setmana que ve, el telèfon mòbil i la televisió poden fallar. Andorra Telecom du a terme treballs de manteniment i millora de les xarxes a Santa Coloma, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp, i els dos serveis esmentats poden sofrir interrupcions de diversos minuts. Du i cru. A més, com que els treballs es fan a l’exterior, la durada de les possibles incidències -també dels treballs, suposadament- es poden allargar en cas de mal temps.

La companyia assegura que passats els dies indicats, el servei funcionarà amb normalitat. Però no així en l’interval indicat. I és que Andorra Telecom informa que des del proper dilluns, 9 de novembre, i fins al divendres 13, “estarem fent treballs de millora entre les 8 h i les 16.30 hores.” Durant aquest període, “el servei de televisió TDT i el servei de telefonia mòbil poden patir alguna interrupció de manera puntual, durant uns minuts”.

Comentaris (4)

Trending