Alf apareix i la policia el rescata

Més de 72 hores després d’iniciar la recerca pel Pas de la Casa d’un petit gos creuat de ‘yorkshire’, finalment el ca s’ha pogut recuperar

Majo, la cuidadora, i Alf, després de ser localitzat.
Majo, la cuidadora, i Alf, després de ser localitzat.

No era pas incert que la policia s’havia involucrat en la recerca d’Alf, un gos creuat de ‘yorkshire’ que va desaparèixer dimarts al Pas de la Casa després que un altre ca el mossegués i ell aprofités per fugir. Aquests dies ha estat corrent l’animal com un boig pels verals de la localitat fronterera. Però no hi havia manera que se’l pogués ‘pescar’. Finalment aquest matí se l’ha pogut atrapar. Ha estat un funcionari de policia qui ha aconseguit agafar-lo.

Hi havia aquestes 72 hores últimes una quinzena de persones buscant-lo. I els agents de policia, de Duana i del servei de circulació del Pas de la Casa, tots ells estaven informats de la desaparició d’Alf. Aquest matí responsables de l’hotel del Pic de Maià han comunicat que havien vist l’animal per la zona. I veient les dificultats d’altres dies per poder agafar de forma efectiva el gos, s’hi ha desplaçat un policia que, entre altres coses, és membre del grup de guies canins del cos i la seva gossa professional està especialitzada en la recerca de persones.

gosset

Relacionat

Fins i tot la policia busca a Alf

La perícia del funcionari hauria estat cabdal per poder atrapar l’animal, que aparentment gaudeix d’un bon estat. En tot cas, la seva situació veterinària haurà de confirmar-se aquest dissabte, quan se li faci la pertinent revisió. Els cuidadors i propietaris, que estaven fora del Principat, de viatge, han agraït la tasca feta pels companys i col·laboradors que s’han implicat aquests dies en la recerca.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending