La 33a Trobada Empresarial posarà èmfasi en la innovació i la sostenibilitat per continuar creixent

S'espera la participació d'unes 600 persones per intercanviar experiències i donar resposta a les inquietuds dels empresaris a partir dels canvis tecnològics, la nova economia digital o les noves tendències i hàbits de la població

Xavier Cornella i Josep Serveto.
Xavier Cornella i Josep Serveto.

La 33a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu escalfa motors de cara al 9 i 10 de junys on s'esperen uns 600 participants per intercanviar experiències i donar resposta a les principals inquietuds dels empresaris, elaborant un programa que respongui al que necessita el teixit empresarial. Enguany, el programa es basarà com la innovació i la sostenibilitat pot ajudar a fer créixer el negoci i com adaptar-s'hi.

Sota el títol Innovació i sostenibilitat: palanques per al creixement empresarial, la 33a edició de la trobada Empresarial al Pirineu posarà en relleu la necessitat d’adaptar-se als canvis tecnològics, a la nova economia digital o a les noves tendències i hàbits de la població per continuar creixent.

En aquest sentit, l’esdeveniment estrena president amb Josep Serveto que ha incidit en el fet que “les empreses s’han de focalitzar en innovar en eficiència, diversificació, producte i serveis, i ho han de fer d’una manera sostenible, és a dir, satisfent les necessitats actuals sense comprometre les futures, alhora que garanteixen l’equilibri entre el creixement, la cura del medi ambient i la responsabilitat social”. La innovació i la sostenibilitat, però, no serà l’única temàtica tractada durant el certamen, ja que també es posarà de manifest el context geopolític mundial i els seus efectes sobre les organitzacions i les persones.

Per la seva banda, i en el mateix sentit, el conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha manifestat que “innovació i sostenibilitat han de formar part de l’ADN de les empreses, perquè puguin continuar essent, com ho han estat històricament, creadores de riquesa per als territoris”.

Com en les anteriors edicions, enguany se celebra el  9 i 10 de juny a la Seu d’Urgell i ja es poden fer les inscripcions, vol donar resposta a les principals inquietuds dels empresaris, elaborant un programa que respongui al que necessita el teixit empresarial. A més, també s’aprofitarà per donar veu a empreses perquè donin a conèixer experiències i casos d’èxit. S’espera uns 600 assistents entre professionals, empresaris i directius amb un grup important de participació d’Andorra per, com ha recalcat Cornella, “refermar les relacions econòmiques entre Andorra, Lleida i el Pirineu”.

Etiquetes

Comentaris

Trending