Progressistes-SDP veu futur a Laurèdia en Comú

La formació espera que el PS s'incorpori a la plataforma i la voluntat és que Vila sigui el candidat a cònsol major

-
-
Progressistes-SDP veu futur a Laurèdia en Comú i esperen que el PS que ara no en forma part es pugui incorporar a la plataforma de cara a les properes eleccions comunals del 15 de desembre. La formació que presideix Jaume Bartumeu està oberta a formar part de candidatures que uneixin esforços per l'interès comunal.

El conseller de Progressistes-SDP del comú de Sant Julià de Lòria, Josep Lluís Donsión, diu que la voluntat de Laurèdia en Comú és que el cònsol major actual, Josep Miquel Vila, lideri la plataforma a les properes eleccions comunals, tot i que "és una decisió que ha de prendre ell".

La formació començarà a parlar amb la resta de partits, fins i tot amb el PS i "esperem que aquest cop en formin part", ha comentat Donsión qui creu que durant aquests darrers quatre anys "Laurèdia en Comú ha funcionat i estem convençuts que tirarà endavant. Només estem esperant a saber com s'enfoca".

D'altra banda, Jaume Bartumeu ha reiterat la proposta de fer habitatges socials a la Borda de Sales de Santa Coloma, un terreny propietat del Govern i on s'hi podrien encabir tres o quatre edificis i s'ha mostrat contrari a l'anunci fet pel ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Victor Filloy  sobre la possibilitat de crear un fons d’inversió amb la participació de la CASS per tal de pal·liar la problemàtica del mercat de l’habitatge "El fons d'inversió en una cosa de les entitats bancàries", ha assenyalat el president de Progressistes-SDP.

En el seu repàs setmanal a l'actualitat, Bartumeu també ha fet esment a les queixes dels usuaris del clípol del Pas de la Casa pels retards a la nit d'aquest dilluns. "Moltes vegades hem dit que hi dues Andorres i que van a velocitats diferents i hi ha una fractura social". El president del partit ha mostrat la seva sorpresa "perquè avui, de pressa i corrents, hagin de sortir a fer aquesta proposta d'augmentar la freqüència de pas" i ha criticat la "deixadesa" del Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending