SDP serà "diligent i ferm" per pilotar els plans de millora comercial a Andorra la Vella

Comentaris

SDP serà \"diligent i ferm\" per pilotar els plans de millora comercial a Andorra la Vella
SDP serà \"diligent i ferm\" per pilotar els plans de millora comercial a Andorra la Vella

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) es compromet a ser "diligent i ferm" en la presa de decisions per tal de dinamitzar l'eix comercial d'Andorra la Vella. Així ho han manifestat el cap de cartell de la formació, Delfí Roca, i el número quatre de la candidatura de Sentit Comú, Carles Perea, després de reunir-se amb representants de l'Associació de Comerciants i Propietaris de l'Avinguda Meritxell (ACPM), la presidenta Sònia Yebra i David Fraissinet, a fi d’intercanviar informació sobre el futur del pulmó comercial de la parròquia.

Els candidats de Sentit Comú han escoltat el punt de vista de l'associació, que els ha informat de l'actitud i de l’experiència viscuda amb l’equip comunal sortint en relació a la part alta de Meritxell. S'ha constatat una gran coincidència en el diagnòstic de la situació i el perquè s'ha arribat fins aquesta situació. SDP-Sentit Comú els ha fet partícips del propòsit d'encarar seriosament el tractament a donar a l’eix comercial de l’Av. Meritxell així com la revitalització dels carrers, places i avingudes que el Comú ha menystingut i abandonat, prenent el Centre Històric com a punt de partida de l'eix comercial i relligant tots els plans estratègics previstos.

El candidat a cònsol major, Delfí Roca, s'ha compromès a ser diligent i alhora ferm per prendre les decisions necessàries per pilotar aquests plans de millora comercial, així com complir els acords que es pactin entre totes les parts implicades. Aquest reunió s’emmarca dins de la voluntat de Sentit Comú de mantenir un diàleg permanent i fluid amb les associacions de comerciants i veïns, així com els empresaris i emprenedors de la parròquia, com a base per facilitar l’activitat econòmica i millorar els serveis als ciutadans. 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.