SDP d'Escaldes reclama el retorn d'una sala de vetlles a l'entorn de l'hospital

Comentaris

SDP d\'Escaldes reclama el retorn d\'una sala de vetlles a l\'entorn de l\'hospital
SDP d\'Escaldes reclama el retorn d\'una sala de vetlles a l\'entorn de l\'hospital

La candidatura de Socialdemocràcia i Progrés (SDP-Sentit Comú) d'Escaldes ha reclamat aquest dijous que es torni a ubicar, a l'entorn de l'hospital, una sala de vetlles. En concret, la formació considera que aquest equipament es podria situar en un terreny propietat del Govern que hi ha a la part posterior de la capella de la clínica Verge de Meritxell. Integrants de la formació han visitat aquest dijous els entorns de l'hospital i de la clínica.

Els candidats de Sentit Comú han reivindicat la necessitat de recuperar les sales de vetlla que darrerament s ́han situat en un espai inadequat a Andorra la Vella. SDP defensa que es tracta d ́un servei necessari per a la comunitat, clarament definit com a competència comunal, que ha d ́estar ubicat en una zona tranquil∙la, de fàcil accés i que preservi una certa intimitat per a garantir el recolliment dels familiars en moments de pèrdua de persones estimades.

La proposta d'SDP-Sentit Comú, defensada per la candidata a cònsol menor, Corina Pacino, és la de realitzar aquest equipament en la zona posterior de la capella de la clínica Verge de Meritxell, en un espai propietat de Govern actualment destinat a aparcament i jardí. Aquest espai de dues plantes tindria millors prestacions que l ́antic tanatori, i inclouria places d ́aparcament al subsol i un jardí en la part superior. 

 

Comentaris

Trending