SDP aposta per renovar les actuals piscines d'Escaldes, que considera massa envellides

Comentaris

SDP aposta per renovar les actuals piscines d\'Escaldes, que considera massa envellides
SDP aposta per renovar les actuals piscines d\'Escaldes, que considera massa envellides

Socialdemocràcia i Progrés (SDP), la formació del Sentit Comú, aposta a Escaldes per renovar les instal·lacions actuals de les piscines, situades a l'avinguda Copríncep De Gaulle i que una part de la candidatura ha visitat aquest divendres. No són els únics equipaments esportius de la parròquia que la llista encapçalada per David Pérez considera que s'han de millorar i ampliar. La candidatura també té projectades altres millores encarades a dotar la població de més i millors eines per facilitar el seu benestar.

La candidata a cònsol menor d'SDP a Escaldes, Corina Pacino, ha posat de manifest la necessitat de fer més inversions a les instal·lacions que van entrar en funcionament fa 25 anys sense que s’hi hagin fet les millores indispensables. En particular és del tot inajornable dur a terme una actuació tècnica en vistes a millorar l ́estat en què es troba actualment la piscina, ja que l ́equip comunal sortint hi ha dedicat pocs recursos els darrers quatre anys. En aquest mateix sentit cal també reparar les filtracions d ́aigua existents, exercir un major control i millorar les instal·lacions hidràuliques, i revisar periòdicament l’estat del recinte edificat.

Corina Pacino ha afegit que les instal·lacions s’han de renovar i s’han de millorar les sales d'esport per afavorir el creixement del nombre de socis que està aturat des de fa tres anys. La millora del servei, optimitzant i ampliant els recursos existents, i adaptant-los a les necessitats actuals, permetrà obtenir un major nombre d ́usuaris, tot mantenint l’ús compartit de les instal·lacions amb els infants i la gent més gran. L’increment d’usuaris permetrà també l’ampliació i la diversificació dels serveis així com una millora en la qualitat de les prestacions.

 

Comentaris

Trending