Santa Coloma es torna a inundar

Els bombers han de tornar a lloc diverses tapes de clavegueram que havien saltat per la intensa pluja caiguda aquesta tarda

-
-

Santa Coloma es continua inundant per moltes obres que s’hi facin. La intensa pluja que ha caigut aquesta tarda ha tornat a negar diversos indrets colomencs com l’avinguda d’Enclar. L’aiguat ha fet que en zones també de la carretera de l’Obac o de l’avinguda Meritxell hagin saltat les tapes del clavegueram, esdevenint un veritable perill. La pluja en aquesta ocasió no s’ha vist acompanyada de calamarsa.

El pronòstic visionari de la cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, li ha durat encara no tres setmanes. Si durant la festa major de Santa Coloma assegurava que amb les obres que s’havien fet, que havien donat molt bon resultat, s’haurien resolt ja les inundacions, la realitat ha estat ben diferent. I al primer episodi d’aiguat intens concentrat en poca estona, Santa Coloma ha tornat a negar-se. 

 

Marsol la va encertar amb les dates de l’avinguda Meritxell, però no en altres profecies. Sortosament, la pluja no s’ha allargat durant massa estona i els bombers han pogut resoldre amb certa celeritat les quatre o cinc incidències més fortes que hi ha hagut. I han pogut tornar a lloc les tapes del clavegueram que havien sortit d’allà on havien d’estar.

Comentaris

Trending