Vuit altes mèdiques en les darreres hores apropen els curats de coronavirus als 700

Nou de cada deu persones que han estat diagnosticades al país amb la Covid-19 han superat ja la malaltia i queden una vintena de casos encara actius

A l'hospital hi ha ingressades quatre persones.
A l'hospital hi ha ingressades quatre persones.

El nombre de persones que han superat el coronavirus continua pujant i ja està molt a prop d’arribar als 700, del total de 764 casos oficialment comptabilitzats al Principat des de l’inici de la pandèmia. En les darreres 24 hores, vuit pacients més han aconseguit l’alta mèdica, fet que també provoca que el nombre de casos actius estigui a punt de baixar de la vintena. En la darrera actualització de dades, a més, no s’ha detectat cap positiu.

L’actualització de xifres proporcionada aquest dissabte a la tarda des del Govern continua evidenciat que l’epidèmia de la Covid-19 segueix en fase de control, pocs dies abans que s’enceti el desconfinament total. Una jornada més, no s’ha detectat cap nou positiu, fet que manté en 764 els casos totals diagnosticats al sistema sanitari des de l’inici de l’emergència sanitària. Cal tenir present que, a aquests, caldrà sumar els 71 que s’han localitzat arran de la doble tanda de tests d’anticossos.

La millor notícia de la jornada probablement sigui el fet que no s’ha de lamentar cap nova defunció. Per tant, es manté en 51 el nombre de morts causat pel coronavirus a Andorra. De fet, fa dues setmanes que no es registra cap òbit per culpa de la malaltia.

casos totals coronavirus 29 maig

En canvi, el que sí que continua augmentant, i a un bon ritme, és el nombre de persones que després d’haver estat contagiades han aconseguit superar la Covid-19. En les darreres hores s’han pogut donar vuit altes mèdiques més, fet que eleva el total de curats a 692. És a dir, nou de cada deu persones a qui se’ls ha detectat el coronavirus ja es troben recuperats.

casos nous cornavirus 29 maig

Això també fa, de retruc, que la xifra de casos actius torni a davallar. Ja únicament queden 21 persones encara pendents de superar la malaltia. És la dada més baixa des del 17 de març. D’aquests pacients, únicament quatre es troben ingressats a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell, cap d’ells a la unitat de cures intensives.

Pel que fa als integrants de col·lectius professionals encara malalts, es mantenen les dades de l’actualització feta divendres pel Govern. Per tant, en el primer cas encara hi ha sis treballadors de l’àmbit de la salut amb Covid-19 i un funcionari dels cossos especials, en el segon.

casos actius coronavirus 29 maig

 

Etiquetes

Comentaris

Trending