Únicament 24 casos actius de Covid-19 i cap ingressat a l’hospital

La malaltia manté les xifres baixes, amb sols 16 contagis enregistrats la darrera setmana, a més de sumar 130 dosis de vacunació inoculades des de l’anunci de la quarta dosis voluntària

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

La Covid-19 ha arribat a un punt força estable a la baixa, amb dades molt mínimes en comparació a altres temporades. Segons ha informat el ministre Portaveu, César Marquina, únicament hi ha al país 24 casos actius dels quals es tingui constància des de Salut. Així mateix, la darrera setmana s’han enregistrat 16 contagis i no hi ha cap ingressat a l’hospital.

Els casos totals des de l’inici de la pandèmia són 47.820, que sumen 13 més des de la setmana anterior. Tenint en compte que hi ha 24 casos actius i 26 contagis els darrers dies, les altes sumen 47.637 en total, que són 29 més des de dimecres passat. Per tant, es pot remarcar que la Covid-19 ha arribat a un punt força baix i que, a més, fa dies que es manté estable en aquestes xifres mínimes.

A més a més, no hi hauria cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a la Unitat de Cures Intensives. Tampoc no s’ha sumat cap defunció a les 159 que s’han comptabilitzat fins al moment. Pel que fa a la vacunació, des de l’inici de la pandèmia, se n’han inoculat 161.057. Respecte a la quarta dosis voluntària que es va anunciar la passada setmana, Marquina ha assenyalat que s’han posat 130 els últims dies. En aquest sentit, ha explicat que “hi ha certa adhesió, però sense cap allau com en altres moments de la pandèmia”.  

 

Etiquetes

Comentaris

Trending