Nou increment del nombre de classes amb afectacions per culpa del coronavirus

Salut diagnostica 25 nous positius per Covid-19 però les 41 altes permeten que torni a disminuir el nombre de casos actius, fins a 444

25 persones romanen ingressades a l'hospital de Meritxell.
25 persones romanen ingressades a l'hospital de Meritxell.

El nombre de casos actius de coronavirus es continua contenint, seguint la tendència a la baixa dels darrers dies. En les últimes hores, Salut ha diagnosticat únicament 25 positius i, en canvi, ha pogut confirmar fins a 41 altes. On la situació manté una evolució negativa és al sistema escolar, amb dos noves aules amb alumnes confinats.

La pandèmia manté una certa tendència a la baixa, segons les darreres dades facilitades des de Salut. Així, entre dimecres i dijous s’han diagnosticat tot just 25 casos nous, una xifra relativament baixa. Això situa el total de positius detectats des de l’esclat de la pandèmia en 12.942.

D’aquests, malauradament, 123 persones han acabat perdent la vida. En canvi, 12.375 han aconseguit superar la malaltia. 41 han rebut l’alta en aquestes darreres hores. Això, combinat amb els nous diagnòstics, permet una nova davallada dels pacients actius. Ja són 444, setze menys que dimecres.

D’aquests pacients, hi ha 25 ingressats a l’hospital. La dada és la mateixa que fa 24 hores, tot i que hi ha un petit canvi a la unitat de cures intensives, amb una persona més intubada. Al servei de màxima vigilància hi ha onze malalts, que se sumen als catorze de planta.

On la situació sí que reflecteix un cert empitjorament és al sistema escolar. Novament, hi ha un increment dels grups amb alumnes aïllats, tot i que menor en comparació als darrers dies. De 33 aules s’ha passat a 35. D’aquestes, catorze estan totalment confinades i 21 només amb algun estudiant afectat. A banda, deu aules, dos més que dimecres, es troben sota vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending