Pere López pregunta per la gestió de l’Oficina Covid

Després de les declaracions del seu director, Bruno Bartolomé, el passat 20 de desembre, el president socialdemòcrata ha demanat per aquelles errades que es van acceptar

El president socialdemòcrata, Pere López.
El president socialdemòcrata, Pere López.

El president socialdemòcrata, Pere López, ha entrat una pregunta oral aquest dilluns a Sindicatura en relació a les declaracions que el director de l’Oficina Covid, Bruno Bartolomé, va efectuar durant la Comissió Legislativa de Sanitat el passat 20 de desembre. Allà, es van reconèixer errades de previsió en la gestió per fer front a l’inici de la sisena onada i que no es comptava amb el nombre suficient de personal, ja que a l’estiu les places de traçadores es van reduir de 18 a 8 i no es van cobrir de nou.

López ha assenyalat que, al seu parer, l’actual Govern no es caracteritza per la reducció de recursos destinats a l’administració, ja que compta amb 12 ministres i la major quantitat de Secretaries d’Estat de la història d’Andorra. En canvi, ha volgut destacar, aquest estalvi es va aplicar a l’Oficina Covid a través de la reducció de personal sense tenir en compte la sensibilitat i la importància d’una bona gestió d’aquesta per pal·liar les conseqüències que podria comportar no tenir suficient personal per atendre la ciutadania.

Per aquestes raons, López ha preguntat al Govern com s’explica aquest “estalvi” en un moment de pandèmia i quines responsabilitats prendrà l’Executiu arran de la mala gestió de l’Oficina Covid que s’ha trobat sense recursos per la manca de previsió.

 

Comentaris

Trending