L'hospital es queda amb només quatre ingressats per Covid

Dos d'ells estan a planta i els altres dos a la Unitat de Cures Intensives (UCI) , un amb ventilació mecànica

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Toni Solanelles

La xifra d'hospitalitzats demostra clarament la tendència a la baixa de la pandèmia. Segons informar el SAAS, aquest dissabte hi ha quatre pacients ingressats, dos d'ells a planta i dos a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El divendres eren set els ingressats i la xifra han anat baixant durant aquesta setmana.

Tots els indicadors són positius i un dels més importants, com són els ingressos a l'hospital, també ho és. A les darreres setmanes els hospitalitzats havien superat la vintena però l'augment de la vacunació afegit a la part de la població que ha passat la pandèmia han ajudat a rebaixar totalment la pressió sobre el sistema sanitari que havia arribat en alguns moments d'aquest any a nivells perillosos com en el mes d'abril, amb 42

Les darreres xifres facilitades per Govern que corresponent a aquest divendres,  hi ha18 casos nous. El total de positius des que va començar la pandèmia s’eleva fins a 13.510. Per contra, les persones que han superat ja la malaltia pugen fins a 13.15r, amb 228 casos actius. Pel que fa a la taxa de reproducció del virus,divendres era de 0,90.

En referència a la població escolar,  hi havia 17 aules que es trobaven sota vigilància activa per part del ministeri. D’aquestes, sis es trobaven totalment confinades, mentre que les onze restants tenien algun dels alumnes aïllat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending