L’hospital desconfinarà les ales aïllades si les TMAs que es faran dilluns i dimarts són negatives

El personal i els pacients de les unitats de medicina interna, de cirurgia i de traumatologia són cribrats cada dia amb tests d’antígens

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

L’hospital s’ha hagut de reorganitzar de manera important arran dels tres brots de Covid que els darrers dies han afectats ales concretes de les unitats de medicina interna i pal·liatius, de cirurgia i de traumatologia i cirurgia ortopèdica. Totalment o parcialment s’han hagut de confinar aquestes àrees, a les plantes segona i tercera del centre sanitari. Si les TMAs que es facin entre dilluns i dimarts de la setmana que ve a les persones concernides de les plantes esmentades donen negatiu en tots els casos, els aïllaments es deixarien sense efecte.

Hores d’ara, tant els pacients de les ales confinades com de les mateixa especialitat i el personal que les atén estan sent cribrats amb tests d’antígens diàriament. De sotmetre’s al TRA en queden absentes les persones que hagin passat el coronavirus en un termini màxim de trenta dies. Aquesta excepció, per dir-ho així, també opera en relació amb les persones que han de realitzar visites.

Segons les fonts consultades, per a les visites també hi ha altres excepcions i en aquells casos que una mateixa persona aprofita per acudir al centre hospitalari en les dues franges horàries en què està permès l’accés de visitants, amb un sol cop que es cribri n’hi ha prou. Si a cada franja acudeix una persona distinta, s’ha de fer el TRA cadascuna.

Comentaris

Trending