Dos nous positius eleven fins a 760 els casos de coronavirus detectats al país

Fins a 576 persones han superat ja la Covid-19 però encara queden 135 els pacients que encara costen com a actius

A l'hospital hi ha ingressades quatre persones.
A l'hospital hi ha ingressades quatre persones.

En les darreres 24 hores s’han registrats dos nous positius per coronavirus. Això eleva a 760 els casos detectats al país des de l’inici de l’epidèmia. D’aquests, 49 persones han perdut la vida, mentre que segueixen pujant les altes i davallant el nombre de pacients que encara es troben afectats per la Covid-19. Les dades, per tant, mantenen la tendència de control dels darrers dies.

En el nou balanç de la pandèmia a Andorra, destaca el fet que s’han sumat dos nous positius. S’arriba, per tant, als 760 casos detectats via PCR. D’aquests, 49 no l’han pogut superar, fet que situa la taxa de letalitat en el 6,45%. Aquestes dades arriben després d’haver rebut el resultat de fins a 203 tests PCR, dels quals només onze han estat positius -cal recordar que alguns són de pacients ja diagnosticats a l’espera d’una segona prova negativa per rebre l’alta-.  

casos coronavirus 13 maig
 

Dues xifres clau continuen la bona evolució dels darrers dies. Per una banda, segueix creixent el nombre de persones que han superat la Covid-19 i que ja han rebut l’alta mèdica. Ja són 576. Això, a la vegada, suposa que continua la davallada de les persones que encara passen la malaltia. Són 135. 7 menys que fa 24 hores.

nous casos coronavirus 13 maig
 

A l’hospital de Meritxell es mantenen ingressats onze persones. D’elles, únicament tres es troben a la unitat de cures intensives, dues de les quals connectades a un respirador mecànic.

Pel que fa a la planta medicalitzada del Cedre, hi ha vint padrins ingressats. Vuit d’ells provenen d’altres residències. Quatre es troben en situació de convalescència, esperant una segona PCR negativa.

A banda, s’ha reduït el nombre de professionals sanitaris afectats. De 31 s’ha passat a 28. Continuen com a casos actius quatre membres dels cossos especials.

casos actius coronavirus 13 maig
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending