Donen d’alta el darrer pacient amb coronavirus que hi havia a Andorra

La persona afectada ha superat amb resultat negatiu una segona prova diagnòstica i ja es considera curat, després de 855 casos totals detectats durant la crisi sanitària

Representació de varis coronavirus.
Representació de varis coronavirus.

Andorra ja no té cap cas de coronavirus. El darrer pacient que encara patia la Covid-19 ha rebut aquest dijous l’alta mèdica, després de superar una segona prova diagnòstica amb un resultat negatiu. Des de març, el Principat havia tingut sempre alguna persona amb la malaltia activa.

En l’actualització de dades sanitàries donada durant la roda de premsa de dimecres, Salut va explicar que encara quedava una persona al país afectada amb el coronavirus. Es trobava, però, evolucionant positivament i, de fet, aïllada a casa seva i no pas a l’hospital. De fet, estava pendent de noves proves TMA per comprovar si havia superat la malaltia.

Els resultats han arribat aquest dijous. I han estat bons. És a dir, negatiu. Per tant, ja se li ha pogut donar l’alta. Per primer cop des de l’esclat de l’emergència sanitària, al març, no hi ha cap pacient actiu de Covid-19 al país.

Des de llavors, s’han diagnosticat, sigui a través del sistema sanitari sigui amb el programa de tests massius d’anticossos, un total de 855 pacients de coronavirus. D’ells, 52 van perdre la vida.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending