Els contagis de Covid es mantenen estables i a molt baix nivell

Salut té coneixement de trenta casos actius, després que s’hagin notificat dinou afectacions noves durant la darrera setmana

Representació gràfica d'un coronavirus.
Representació gràfica d'un coronavirus.

La presència de la Covid és força minsa i, en tot cas, els contagis de coronavirus són molt pocs i es mantenen en una línia estable de baix nivell. Això sí, hi ha tot just sis casos actius més que ara fa set dies. En total, segons les dades oficials de Salut, trenta persones estan registrades actualment com a contagiades de Covid. Continua sense haver-hi ingressos hospitalaris per aquesta malaltia.

El nombre total de casos fins a la data és de 47.839. Hi ha hagut 47.650 altes -tot plegat vol dir que els darrers dies hi ha hagut dinou casos nous i, alhora, s’han notificat tretze altes- i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 159. Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del pla de combat de la pandèmia s’han inoculat 161.161 vaccins -104 més que la setmana passada (58.187 primeres dosis, 57.563 segones, 43.090 terceres i 2.321 quartes dosis).

Per demanar hora de vacunació, s’ha de concertar cita a través del telèfon 821955 i no es necessària cap prescripció mèdica. Cal recordar que des de fa uns mesos, per a les vacunes de record –és a dir les terceres i quartes dosis– s’administren els vaccins bivalents, fabricats a partir de la soca inicial i de les variant Òmicron que han circulat posteriorment amb més freqüència. Una setmana més, el Govern ha decidit prorrogar fins el proper dimecres les actuals mesures de prevenció.

Comentaris

Trending